Nauči baze podataka

Ako želite da naučite kako se kreiraju, ažuriraju i održavaju baze podataka u softveru MS Access, ovo je aplikacija koju morate imati. Kreirana tako da učenje rada u bazama podataka bude jednostavno kao 1, 2, 3 pomoćiće Vam u savladavanju ove obimne materije za svega nekoliko dana.

Ortodoksija

Više od aplikacije. Ovo je vaš katihizis. Saznajte sve što želite kroz više od 20 edukativnih tema koje obuhvataju pravoslavno učenje, proslavljanje slave, manastire i druge sadržaje sa kojima se susrećete u svojem duhovnom životu. Aplikacija je ocenjena sa 4.9 od strane korisnika.

Ortodoksija mini

Kada Vam je bitno da važne sadržaje imate uvek uz sebe, štedeći prostor na uređaju, odaberite ovu verziju koja će ispuniti Vaša očekivanja. Rekreirana iz osnove, donosi Vam molitvenik, kalendar, Sveto pismo i odgovore na najosnovnija hrišćanska učenja na Vaše uređaje.

Pojanik

Više od 30 duhovnih pesama, tropara i pojanja drugih pomesnih crkava uz istorijat pojanja u Srbiji, vrste molitvoslovlja i Bogoslužbenu umetnost, Pojanik predstavlja najbolji izbor za Vaš duhovni život. Pojanik  možete instalirati kako dodatak aplikaciji Ortodoksija ili samostalno.

Hrišćanski rečnik

Ukoliko ste nekada bili u nedoumici ili ste želeli da pronađete odgovor vezan za pravoslavlje, znači da Vam je nedostajala ova aplikacija. Hrišćanski rečnik akcenat stavlja na sadržaj imajući jedan cilj: da odgovori na vaša upite i pomogne u jačanju Vašeg duhovnog života. Možete je instalirati kako dodatak aplikaciji Ortodoksija ili samostalno.

Minimalni zahteviAndroid OS 4.1Android OS 4.1Android OS 4.1Android OS 4.1Android OS 4.1
Maksimalna podržana verzijaAndroid OS 8.0Android OS 8.1Android OS 8.1Android OS 8.1Android OS 8.1
Rezolucija ekrana i hardvernisu uslovnisu uslovnisu uslovnisu uslovnisu uslov
Materijalno okruženjedadadadada
Adaptibilne ikonice *nedadadada
Aktivne prečice **nedanenene
Aplikacija je dodatak ***nenenedada
Pristup internetunenenenene
Korisničke dozvole (lokacija, SMS, kalendar i sl.)nenenenene
Veličina aplikacije5 Mb27 Mb8 Mb74 Mb2 Mb
Ažuriranje (minimalno)1 godišnje4 puta godišnje1 godišnje1 godišnje1 godišnje
Cenabesplatnobesplatnobesplatnobesplatnobesplatno
Preuzmite
* - za korišćenje prilagodljivih (adaptibilnih) ikonica potreban je Android sistem verzije 8.0 ili noviji (fabrički ili prilagođeni). Preporučujemo korišćenje Lawnchair okruženja koje koristi adaptivne ikonice na izvorni način. Prilikom testiranja, primećeno je da prilagođena okruženja Action Launcher ili Nova Launcher ne prepoznaje prilagodljive ikonice na predviđeni način zbog čega iskustvo može izostati.
** - korišćenje aktivnih prečica zahteva Android sistem verzije 7.1.1 ili noviji (fabrički ili prilagođeni) ili prilagođeno okruženje za sve starije vezije operativnog sistema.
*** - dodaci se preuzimaju iz Google Play prodavnice. Instalacija dodataka nije obavezna. Dodaci se mogu instalirati nezavisno od drugih aplikacija.