Nauči baze podataka

Ako želite da naučite kako se kreiraju, ažuriraju i održavaju baze podataka u softveru MS Access, ovo je aplikacija koju morate imati. Kreirana tako da učenje rada u bazama podataka bude jednostavno kao 1, 2, 3 pomoćiće Vam u savladavanju ove obimne materije za svega nekoliko dana.

Ortodoksija

Više od aplikacije. Ovo je vaš katihizis. Saznajte sve što želite kroz više od 20 edukativnih tema koje obuhvataju pravoslavno učenje, proslavljanje slave, manastire i druge sadržaje sa kojima se susrećete u svojem duhovnom životu. Aplikacija je ocenjena sa 4.9 od strane korisnika.

Pojanik

Više od 30 duhovnih pesama, tropara i pojanja drugih pomesnih crkava uz istorijat pojanja u Srbiji, vrste molitvoslovlja i Bogoslužbenu umetnost, Pojanik predstavlja najbolji izbor za Vaš duhovni život. Pojanik  možete instalirati kako samostalu aplikaciju.

Ortodoksija mini

Kada Vam je bitno da važne sadržaje imate uvek uz sebe, štedeći prostor na uređaju, odaberite ovu verziju koja će ispuniti Vaša očekivanja. Rekreirana iz osnove, donosi Vam molitvenik, kalendar, Sveto pismo i odgovore na najosnovnija hrišćanska učenja na Vaše uređaje. (Podrška je završena 01.01.2019.)

Hrišćanski rečnik

Ukoliko ste nekada bili u nedoumici ili ste želeli da pronađete odgovor vezan za pravoslavlje, znači da Vam je nedostajala ova aplikacija. Imate instaliranu Ortodoksiju? Hrišćanski rečnik je sada u njenom sastavu. Ako želite, ovu aplikaciju možete instalirati i samostalno. (Podrška je završena 01.01.2019.)

Troparnik

Više od 700 tropara i kondaka - kratkih molitvenih pesama za svaki dan u godini. Uz dnevne tropare na raspolaganju su vam i molitvene pesme za Vaskrs, Triod posni, Triod cvetni i posebne prilike. Potražite Troparnik u okviru Ortodoksije, ili je instalirajte kao samostalnu aplikaciju. (Podrška je završena 01.01.2019.)

Nauči baze podatakaOrtodoksijaPojanik
Minimalni zahteviAndroid OS 4.1Android OS 4.1Android OS 4.1
Maksimalna podržana verzijaAndroid OS 9.0Android OS 9.0Android OS 9.0
Materijalno okruženjedadada
Adaptibilne ikonice *dadada
Aktivne prečice **dadane
Pločica**nedane
Widgetneda (pasivni)ne
Pristup internetuneda (pasivni)ne
Korisničke dozvolenenene
Rezolucija ekrana i hardvernisu uslovnisu uslovnisu uslov
Podrška za ekrane 19:8 / 19:9dadada
Ažuriranje (minimalno)1 godišnje4 puta godišnje1 godišnje
Veličina aplikacije ***3 Mb17 Mb43 Mb
Cenabesplatnobesplatnobesplatno
Preuzmite

* - za korišćenje prilagodljivih (adaptibilnih) ikonica potreban je Android sistem verzije 8.0 ili noviji (fabrički ili prilagođeni). Preporučujemo korišćenje Lawnchair okruženja koje koristi adaptivne ikonice na izvorni način. Prilikom testiranja, primećeno je da prilagođena okruženja Action Launcher ili Nova Launcher ne prepoznaje prilagodljive ikonice na predviđeni način zbog čega iskustvo može izostati.
** - korišćenje aktivnih prečica zahteva Android sistem verzije 7.1.1 ili noviji (fabrički ili prilagođeni) ili prilagođeno okruženje za sve starije vezije operativnog sistema.
*** - veličina aplikacije se odnosi na veličinu instalacione datotetke.