Naš cilj je znanje.

Zabavu ostavljamo drugima.

Bez obzira da li želite da saznate nešto novo ili da se podsetite onoga što već znate, mi kreiramo aplikacije koje nisu za zabavu već za ono što ostaje i nakon kratkotrajnih zanimacija - znanje. Uz to, smeštamo ih u što manje prostora tako da vam budu uvek pri ruci uz zauzeće što manje resursa. Tako imate mesta da otkrijete nešto novo, a da vaše fotografije i drugi zabavni sadržaji ostanu u vašem uređaju bez kompromisa.

Znanje koje zauzima manje prostora nego jedna pesma?

Zapravo, da.

Kada znamo da ćete aplikaciju koristiti u svrhu sticanja novog znanja, onda želimo da je napravimo tako da bude neupadljiva na vašem uređaju. Koristeći što manje resursa, bez kompromisa u sadržaju, spremna da vam pruži sadržaj onda kada vi to želite i kada je to potrebno. Probajte aplikaciju „Nauči! Baze podataka“ i kroz vrlo detaljno objašnjene postupke savladajte materiju rada u MS Access softveru. Nemate troškove plaćanja skupih kurseva i prilagođavanja terminima predavanja. Vi želite novo znanje, aplikacija je tu da vam pomogne. Bez troškova, bez obaveza.

Oslušni. Upoznaj. Doživi.

Najlepše duhovne pesme.

Kada osetite potrebu da u svoj život uneste mir i spokojstvo, da smirite svoje misli, poslušajte neke od najlepših duhovnih pojanja pravoslavnih crkava. Dovoljan vam je samo vaš telefon, sve ostalo je spremno. Kada znate da vam nije potreban interent niti bilo kakve dozvole za rad aplikacije, onda se zaista možete prepustiti sadržaju. Posebno odabrana pojanja u aplikaciji „Pojanik“ učiniće da se ponovo osećate duhovno ispunjeno.

 

Copyright 2015 - 2020. IPS