Tražen

trazen-koricaPoželi prvi put. Poželi drugi put. Poželi treći put.
Da li se plašiš da se želja može ostvariti?

Zamislite se nad svojim željama

Mlad i perspektivan, Nikola je muškarac za kojeg se može reći da je ispunio sve što se u savremenom društvu od njega očekuje: posao, brak, deca, prijatelji. Njegova najveća slabost je tabu tema današnjice: želja da se distancira od prozaičnog života kakav živi većina. Osetivši da će pokleknuti i doživeti sudbinu koja ga može stajati zdravog razuma, odlučuje se za odmor u kući svog prijatelja na planinskom jezeru. Šef koji ga uslovljava da prekine odmor; žučna svađa sa najboljim prijateljem koji ga suočava sa njime samim i zahtevi okoline teraju ga da kao i svaki put pre toga popusti pod pritiscima i zaputi se nazad u grad. Na posao koji ne može da čeka, među ljude koji su lažno zabrinuti zbog njegovog odlaska i društveni mulj.
Nikola neće biti svestan trenutka u kojem će njegova želja da se izoluje biti ispunjena, sa cenom za iskupljenje koja će biti mnogo veća nego što je mogao da zamisli. Kada shvati da je njegov život tesno povezan sa svima koje zna i da seže u prošlost mnogo više nego što je ikada pomislio, spoznaće da je ići napred najteži, ali jedini put.

button

 

Poslednja objavljena knjiga “Tražen” postala je dostupna samo u elektronskom izdanju u jesen 2014. godine. O knjizi najviše svedoči recenzija:

“Kao u najboljim filmovima pred čitaocem se smenjuju scene koje su uzbudljive, uznemirujuće, vode ga i nose putem opake, nerešive enigme a kroz mnoge usputne stanice, kroz svakodnevne detalje, majstorki izbrušene, lucidne i ozarujuće, čitaoci prepoznaju da su životi junaka njihovi životi i da jedino što ih razlikuje jesu njihove sudbine, još uvek u samostvorenoj kolotečini, koja preti da se izlije, da eksplodira…”

Elektronsko izdanje knjige nije uobičajno na ovim prostorima ali donosi mnoge prednosti ne samo za čitaoce već i za našu okolinu u kojoj živimo.

Knjiga se može nabaviti preko svih svetskih vodećih on-line prodavnica e-knjiga, uključujući Amazon Kindle i iTunes.