O nama

Od jula 2016. godine kreiramo aplikacije za Android i distribuiramo ih korisnicima pod zajedničkim imenom I.P.S. Zahvaljujući dosadašnjem iskustvu i obrazovanju, sav sadržaj smo u prilici da proverimo, testiramo i pružimo Vama kako biste dobili najlepše i najkorisnije iskustvo. Do sada smo našim korisnicima predstavili 7 aplikacija, a Vaši predlozi taj broj mogu povećati.

Poštujemo tradiciju

Sav sadržaj biramo pažljivo, prikupljamo ga i oblikujemo u celinu koja će biti edukativna i vizuelno uobličena. Naša je obaveza da znanja koja potiču iz prošlosti donesemo koriscima na savremeni način.

Biramo najnovija rešenja

Sadržaj prilagođavamo okruženju koje korisnici poznaju. Time ste u prilici da se odmah osećate kao da ste aplikaciju već koristili bez potrebe da se prilagođavate novim pravilima ili logikama.

Brinemo o Vama

Poštovanje zaštite ličnih podataka je jedna od osnova koja se primenjuje prilikom kreiranja svake naše aplikacije. Ni jedan naš proizvod nema pristup Vašim podacima, internetu, niti prikazuje neželjeni sadržaj.

Težimo najboljem

U tekstu. U izgledu. U funkcionalnosti.

Samo to.

Instalirajte i koristite

Naše aplikacije su osmišljene i oblikovane tako da ih može koristiti svako, od početnika do naprednih korisnika i to već nakon prvog pokretanja. Pristup svim oblastima svake aplikacije je lak zahvaljujući jasnom sadržaju ili pomoćnom meniju. Nema komplikovanih podešavanja. Zapravo, nema nikakvih podešavanja.

Sadržaj, ne uslovi

Vaša vera, privatnost i sigurnost su na prvom mestu. Ni jedna od aplikacija nema pristup Vašim ličnim podacima, lokaciji, listama poziva ili razmeni poruka. Štaviše, nije omogućen aktivan pristup internetu ili drugim servisima pa nemate dodatnih troškova.

Tradicija pomirena sa tehnologijom

Sadržaj aplikacija smešten je u "materijalni dizajn" i donosi istovetno iskustvo svim korisnicima Android sistema bez obzira da li koriste verziju 4.1 ili 10.0. Time ćete odmah znati gde možete pronaći sadržaj u okviru aplikacije, jer je "materijalni dizajn" standard Android platforme.

U korak sa novim rešenjima

Težimo tome da korisnici uvek imaju najbolje sadržaje koristeći se svim prednostima najnovijih programskih rešenja. Zato su naše aplikacije prve (na srpskom jeziku) koje donose adaptivne ikonice* i aktivne prečice na početni ekran vašeg telefona**. To nije sve. Ortodoksija vam pruža i vidžet, pločicu i obaveštenja. Sva tri vas informišu o praznicima za tekući dan.

Bez nepotrebnih ažuriranja

Da li ste primetili da se veliki broj aplikacija ažurira svakih nedelju ili dve? Ovo je stoga što se one najčešće nude kao nedovršeni proizvodi. Kreirajući naše aplikacije težimo da svaku potencijalnu grešku otklonimo na vreme. Zato su ažuriranja dostupna samo kada je to zaista neophodno.

Ne postoje granice

Svaku aplikaciju možete instalirati i koristiti na mobilnom telefonu ili tabletu bilo koje rezolucije i dijagonale ekrana, kao i na svom televizoru ili računaru ukoliko poseduje Google Play store. Na jednom od uređaja ili na svakom. Izbor je samo Vaš.

Jasno i bez prikrivanja

Bez sitnih slova, prikrivenih napomena i nejasnih uslova. Trudimo se da sav sadržaj bude dostupan korisnicima na jasan, razumljiv i lako dostupan način. Ako se ipak dogodi da neki odgovor u vezi naših aplikacija ne možete da pronađete, obratite nam se elektronskom poštom.

Najbolje nema cenu

Sve aplikacije koje kreiramo su besplatne za sve korisnike. Mi ne pravimo kompromise i ne nudimo sadržaje sa reklamama ili drugim opcijama kojima ćemo naplaćivati njihovo korišćenje. Akcenat stavljamo na sadržaj koji nema cenu. Zato nam znači Vaše mišljenje i ocena.

* - za korišćenje prilagodljivih (adaptibilnih) ikonica potreban je Android sistem verzije 8.0 ili noviji (fabrički ili prilagođeni). Preporučujemo korišćenje Lawnchair okruženja koje koristi adaptivne ikonice na izvorni način. Prilikom testiranja, primećeno je da prilagođena okruženja Action Launcher ili Nova Launcher ne prepoznaje prilagodljive ikonice na predviđeni način zbog čega iskustvo može izostati.

** - korišćenje aktivnih prečica zahteva Android sistem verzije 7.1.1 ili noviji (fabrički ili prilagođeni) ili prilagođeno okruženje za sve starije vezije operativnog sistema.

 

Copyright 2015 - 2020. IPS