Ortodoksija je jedina aplikacija koja vam treba za pravilan duhovni život.

 

Sada unapređena donosi još bolje iskustvo i informisanost.

Pratimo predloge i sugestije korisika kako bismo kreirali najbolji proizvod. Jedan od najčešćih zahteva je dnevno informisanje o prazniku za taj dan. Primenjujući najbolja rešenja koja cene vašu privatnost i poštuju našu politiku, doneli smo vam prvu pravoslavnu aplikaciju koja vas informiše o prazniku za taj dan. Instalirajte aplikaciju i spremni ste da uvek budete u toku.

Lepota pravoslavlja je beskrajna inspiracija

Svako veliko ažuriranje kojih godišnje ima 4 (tokom višednevnih postova) uvek dopunjujemo novim sadržajima koji proširuju znanja o vašoj veri. Zato što želimo da znate šta je pravoverje biramo sadržaje koji će vam pojasniti vidljivi deo duhovnog života.

Čitajte.

Dnevno, povremeno, kada poželite.

Za svakodnevno čitanje na raspolaganju su vam molitvenik, troparnik, Sveto pismo i Psaltir. Kada nemate inspiraciju, pogledajte poruke i misli, besede ili recepte za posna jela. Svaka ostala prilika je prava da otvorite aplikaciju: više od 40 oblasti koje su vam na raspolaganju u trenucima želje za saznanjem, otklanjanjem nedoumica ili davanjem pravog odgovora na pitanje koje ste postavili.

Neuporedivo manja.

Neuporedivo korisnija.

Biramo i dodajemo sadržaje vodeći računa da u vašim uređajima ostane dovoljno prostora i za druge sadržaje koje volite. Orotodoksija je znatno manja od drugih aplikacija koje imate na svom uređaju, sa mnogo više proverenog sadržaja.

Vizuelno prepoznatljiva i osmišljena tako da donosi najbolje iz softverskog sveta direktno na svako Android podržano okruženje. Jedina aplikacija koja omogućava prečice iz aplikacije, pločicu i pasivni vidžet za pristup kalendaru, deljenje sadržaja iz drugih aplikacija u Ortodoksiju i brze beleške u samoj aplikaciji. I najvažnije; svakodnevna obaveštenja bez otvaranja aplikacije.

Posebno dizajnirana,
posebno osmišljena

Druge karakteristike

Bez pristupa vašim podacima i aktivnog pristupa internetu

Podržana sva Android okruženja od verzije 4.4 do 10.0

Isto iskustvo na telefonu, tabletu, računaru i televizoru

 

Copyright 2015 - 2020. IPS